Nieuws

Wettelijke eigen bijdrage orhopedische schoenen 2015

Geplaatst op: 3 december 2015

Bekend is gemaakt dat de wettelijke eigen bijdrage voor (semi-)orthopedische schoenen in 2015 zal dalen van € 141,50 naar € 140,50. Voor kinderen onder de 16 jaar gaat de eigen bijdrage van € 71,- naar € 70,-. De wettelijke eigen bijdrage is het deel van kosten uit de basisverzekering dat u zelf moet betalen en staat los van het eigen risico.

Bron: Zorginstituut Nederland


Wegens succes verlengd! Nu ook gedurende maart GRATIS voetconsulten

De Voetwereld campagne waarbij de aanvullende voetconsulten gedurende januari en februari gratis waren is wegens grote belangstelling verlengd.

Het is dus nog de gehele maand (maart 2013) mogelijk om een aanvullend voetconsult te laten uitvoeren bij een aangesloten Voetwereld vestiging.


Gratis aanvullend voeten-consult tijdens de actiemaanden

De Online Voetcheck is een handig en eenvoudig hulpmiddel waarmee u snel meer inzicht krijgt in uw voetklachten.

Indien u een afspraak maakt voor een aanvullend consult in één van de Voetwereld-vestigingen, betaalt u tijdelijk helemaal NIETS (normale prijs € 32,50).

LET OP: Deze actie geldt alleen tijdens de actieperiode van januari t/m februari 2013.

 


Penders Voetzorg lanceert nieuwe marketingaanpak en iphone App

Geplaatst op: 3 oktober2012

Op 17 september j.l lanceerde Penders Voetzorg haar vernieuwde marktbenaderingswijze. Centraal binnen deze vernieuwing staat de verschuiving van een productgerichte onderneming naar een innovatieve onderneming waarin individuele klantbehoeften centraal staan. Speerpunten binnen deze aanpak vormen de volledig hernieuwde website, vijf themabrochures, bedrijfsbrochure en de FootShoot iPhone app.

Bezoek de nieuwe website van Penders Voetzorg >>

Download FootShoot (iPhone App) >>


Jubileumcongres Federatie PAS

Geplaatst op: 1 november 2011

In de Federatie PAS hebben vier orthopedische schoentechnische bedrijven hun krachten gebundeld, om zo een keurmerk te bieden voor patiënten, specialisten en belangenorganisaties. Deelnemers zijn Buchrnhornen, Hanssen Footcare, OIM Orthopedie en Penders Voetzorg.
In het kader van hun 12,5 jarig bestaan wordt op 18 november een jubileumcongres georganiseerd.

Bezoek de website van Federatie PAS voor meer informatie.