Buchrnhornen

Zestig jaar geleden begon oprichter Henk Buchrnhornen senior een orthopedisch schoentechnisch bedrijf in Eindhoven. In die tijd een nieuw initiatief. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een landelijke organisatie met 12 vestigingen. Wij hebben steeds de nieuwste kennis en expertise in huis. Ons vakmanschap is gericht op het oplossen van de meest uiteenlopende voet- en loopproblemen. Maar liefst 120 betrokken mensen werken mee aan het succes van Buchrnhornen.

Lopen zonder zorgen

Voor voetklachten bestaan tal van oorzaken. Daarom heeft Buchrnhornen een breed pakket producten en diensten om mensen van hun voetklachten af te helpen. Bewegingsvrijheid staat voorop. Niet voor niets is ons motto ‘lopen zonder zorgen’. Daar gaat het immers om. Precies daarvoor spannen onze mensen zich in. Elke dag opnieuw.

Hoe helpt Buchrnhornen U van Uw voetklachten af?

In onze praktijk draait alles om het oplossen en verlichten van voetproblemen. Buchrnhornen werkt dan ook nauw samen met andere disciplines zoals orthopedisch schoenmakers, podotherapeuten, podologen, bewegingswetenschappers en pedicures. U kunt bij ons terecht voor een compleet dienstenpakket, waaronder:

  • orthopedische schoenen
  • semi-orthopedische schoenen
  • steunzolen
  • therapeutische elastische kousen
  • comfortschoenen
  • complete loopanalyses.

Wat is Axium for Motion?

Axium for Motion is een onderzoekscentrum voor houding en beweging. Buchrnhornen is voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om producten en service te verbeteren. Daarbij is samenwerking tussen maatnemer, behandelend specialist en klant onontbeerlijk. Vanuit die optiek hebben de disciplines orthopedische schoentechniek, orthopedisch instrumentmakerij en Axium for Motion hun kennis gebundeld. Mensen met houdingsklachten en bewegingsproblemen hebben veel baat bij ons loopcentrum Axium for Motion. Dankzij moderne druk- en meetapparatuur krijgt u van onze voetspecialisten een op maat gesneden advies.

Kwaliteit hoogste prioriteit

Buchrnhornen is  een erkend bedrijf volgens de SEMH (Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen) kwaliteitsrichtlijnen en aangesloten bij de NVOS, Nederlandse Vereniging van Orthopedische Schoentechnici en de NVvP, Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Buchrnhornen maakt deel uit van de Federatie PAS.

Bezoek de website van Buchrnhornen >>