Buchrnhornen

Alles voor lekker en vrij bewegen

Bij Buchrnhornen hebben we ‘aandacht voor bewegen’. Want goed kunnen bewegen is een belangrijk onderdeel van het hebben van een vrij gevoel; van zelf keuzes maken en actie kunnen ondernemen. We stellen alles in het werk om jouw bewegingsvrijheid te optimaliseren.

Wat betekent bewegingsvrijheid voor jou?

Bewegingsvrijheid betekent voor iedereen iets anders. Wat voor de één vanzelfsprekend is – iets als zelf koffie kunnen zetten – kan een ander als heel bijzonder ervaren en bijdragen aan de kwaliteit van leven. Buchrnhornen is er voor iedereen die zo comfortabel mogelijk wilt bewegen. Dus of je nu klachten hebt of wilt weten wat jouw ideale schoen is; je bent welkom. We staan voor je klaar om jou de bewegingsvrijheid te geven die jij verdient.

Onze diensten

In ons voet- en beweegcenter vind je een breed scala aan diensten en producten. Zo kun je bij ons terecht voor oplossingen als steunzolen, elastische kousen, orthopedische schoenen en orthopedische instrumenten (ortheses, protheses, braces, etc.). Ook bieden we diverse diensten aan, waaronder pedicure en podotherapie. Daarnaast ben je bij onze schoenwinkels in Eindhoven en Tilburg aan het juiste adres voor goed advies en stijlvolle (comfort)schoenen van topmerken als Mephisto, Xsensible, Finn Comfort, Lowa en Durea.  

Gratis loopscan

Wat heeft je lichaam nodig om goed te kunnen bewegen? Met onze loopscan geven wij inzicht in alles rondom jouw voeten en lopen. De loopscan duurt ca. 30 minuten en is geheel vrijblijvend. Je kunt de gratis loopscan doen in onze vestigingen in Eindhoven, Tilburg, Helmond en Oss.

Check voor meer info www.loopscan.nu.

Onze beloften

Wij streven ernaar zaken mogelijk te maken voor mensen. Of je nu jong, oud, hardloper of rolstoelgebruiker bent. Wij luisteren naar jouw verhaal en jouw lichaam. Samen komen we tot de beste oplossing.

Dit doen we aan de hand van onze 7 beloften:
1.    Aandacht voor bewegen;
2.    Onze gratis voet- en loopanalyse;
3.    Jouw smaak, onze zaak;
4.    Helder over kosten;
5.    Vakkundig personeel;
6.    Constante innovatie;
7.    Altijd dichtbij.

Kwaliteit hoogste prioriteit

Buchrnhornen is een erkend bedrijf volgens de kwaliteitsrichtlijnen van SEMH (Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen) en aangesloten bij de NVOS (Nederlandse Vereniging van Orthopedische Schoentechnici) en de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten). Buchrnhornen maakt deel uit van de Federatie Pas.
Wil je meer informatie over wat wij voor jou te bieden hebben?

Bezoek onze website: www.buchrnhornen.nl