Over Federatie PAS | Voetwereld.nl

Elke dag zetten we duizenden stappen...

Voeten spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze brengen en dragen ons waar we maar willen, op ons werk en in vrije tijd. Goed lopen is voor de meeste mensen een alledaagse zaak. Toch zijn er mensen voor wie dit helemaal niet zo vanzelfsprekend is. Voor wie iedere stap weer even pijnlijk is en een probleemloze mobiliteit onbereikbaar blijft. Meestal is de oorzaak aangeboren of een gevolg van ziekte of een ongeval. Maar vaker is verkeerd schoeisel de boosdoener bij pijnlijke voeten. 

De orthopedisch schoentechnicus zet zich in voor mensen voor wie voethulpmiddelen noodzakelijk zijn. Met een product dat geheel op maat wordt gemaakt of aangepast en dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Professionele voetzorg

In de Federatie PAS hebben vier orthopedische schoentechnische bedrijven en podotherapeuten hun krachten gebundeld om zo een keurmerk te bieden voor klanten, specialisten en belangenorganisaties. De deelnemers Buchrnhornen, Hanssen Footcare, OIM Orthopedie en Penders Voetzorg hebben de kennis en kunde in huis om voetklachten te verhelpen, pijn te verlichten en problemen te voorkomen.

Contactgegevens

Federatie PAS
Postbus 215
9400 AE ASSEN

Bezoek de website van Federatie PAS >>