Hanssen Footcare

Hanssen Footcare is al 80 jaar een begrip in de voetenwereld. Hanssen Footcare is ooit gestart als lokaal bedrijf in de orthopedische schoentechniek. Vandaag de dag heeft de organisatie zich ontwikkeld tot een bedrijf met 90 medewerkers, verspreid over zeven vestigingen in het land. Daarnaast houden de voetexperts van Hanssen Footcare spreekuren in diverse ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en revalidatiecentra.

We staan bekend om ons vakmanschap als het gaat om totale voetzorg.

Omdat je graag vooruit wilt

Hanssen Footcare biedt oplossingen op het gebied van totale voetzorg. Je kunt bij ons voor alle soorten voetklachten op één locatie terecht. Onze slogan: ‘Omdat je graag vooruit wilt’ is ook onze drive. En niet alleen van toepassing op onze klanten. Ook onze medewerkers willen niets liever dan dat!

Waar staan wij voor?

Hanssen Footcare lost voetproblemen op. Soms is een goed schoenadvies al voldoende. Hanssen Footcare verwijst u dan door naar een goede schoenenzaak. Is er meer nodig, dan hebben wij alle expertise in huis om u te helpen om weer van elke stap te genieten. Twijfel? Maak een afspraak voor een gratis voetencheck.

Wat biedt Hanssen Footcare?

Een greep uit onze dagelijkse praktijk. Onze podotherapeuten maken teenorthesen en nagelbeugels. Of steunzolen op maat. Een steunzool is vaak een oplossing bij een standafwijking van de voet of knie. Goed om te weten: pedicuren van Hanssen Footcare behandelen en verzorgen ook de reumatische en diabetische voet. Onze orthopedisch schoentechnici maken aanpassingen in bestaande schoenen. Zo kan bij een beenlengteverschil een kleine hakverhoging al een wereld van verschil maken. Soms zijn extra diepe schoenen nodig met een speciaal voetbed. Als dat niet helpt, zijn orthopedische schoenen, volledig op maat gemaakt, een uitkomst.

Kwaliteit hoogste prioriteit

Hanssen Footcare is aangesloten bij de NVOS, Nederlandse Vereniging van Orthopedische Schoentechnici en de NVvP, Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Hanssen Footcare  maakt deel uit van de Federatie PAS.

Bezoek de website van Hanssen Footcare >>