OIM Orthopedie

OIM Orthopedie is opgericht in 1981. In Nederland zijn we inmiddels al de op één na grootste speler in de orthopedische markt. OIM Orthopedie zet zich in voor mensen die een orthopedisch hulpmiddel nodig hebben.

We werken met een enthousiast en deskundig team van 325 zorgprofessionals verdeeld over onze 25 vestigingen. Daarnaast houden wij spreekuren in onder andere revalidatiecentra, ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen.

Gaan en staan waar je wilt

Gaan en staan waar je wilt, dat is ons motto. Wij vinden dat lichamelijke beweging een recht en voorwaarde is voor participatie in het maatschappelijke leven. Eigenlijk is ons motto meer dan een slogan: het is onze missie. We willen mensen een perspectief bieden om ‘gewoon’ in de maatschappij te  kunnen functioneren.

Wat doet OIM voor U?

We zijn er voor iedereen die een orthopedisch hulpmiddel nodig heeft. We ontwikkelen en produceren onder andere:

  • (semi-) orthopedische schoenen
  • prothesen
  • orthesen
  • therapeutisch elastische kousen

Kortom, alles waarmee u zich beter kunt bewegen. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste bij uw situatie past. Daarin zit ook onze meerwaarde: u krijgt niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product, maar complete ondersteuning. En vooral: betrokkenheid. Bij OIM Orthopedie staat u centraal.

Hoe werken wij?

Op het gebied van voetzorg werken wij samen met vakspecialisten, medisch specialisten en huisartsen. Daarnaast zijn we continue in ontwikkeling, maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven op de hoogte van de laatste trends. Met als doel: het hoogst haalbare comfort voor u. Daarom maken we steeds weer nieuwe producten om uw leven aangenamer te maken. Dus welk voetprobleem u ook heeft, wij hebben de passende oplossing voor u!

Kwaliteit hoogste prioriteit

OIM Orthopedie is aangesloten bij de NVOS, Nederlandse Vereniging van Orthopedische Schoentechnici en de NVvP, Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. OIM Orthopedie maakt deel uit van de Federatie PAS.

Bezoek de website van OIM Orthopedie >>