Penders Voetzorg

Penders Voetzorg - Orthopedische schoenen, podotherapie, medisch pedicure

Penders Voetzorg: Orthopedische schoenen | Podotherapie | Medisch pedicure

Naast (semi-) orthopedische schoenen en aanverwante producten kan men bij ons terecht voor een deskundig advies en voetbehandelingen bij podotherapeuten, podologen, medisch pedicures en orthopedische schoentechnici.

Penders Voetzorg is een van oorsprong Limburgs bedrijf. Vanaf de jaren ’70 zijn wij gespecialiseerd in orthopedische schoentechniek. In de jaren ’90 is daar podotherapie aan toegevoegd en is het aantal locaties steeds verder uitgebreid. Wij focussen vanaf het begin op kwaliteit. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste specialist op het gebied van voetzorg met 9 filialen en ruim 100 aanmeetlocaties.

Bewegingsvrijheid voor mensen met voetklachten

Wij zijn ervan overtuigd dat vrij bewegen het leven beter maakt, omdat het een positieve invloed heeft op het ervaren van welzijn en eigenwaarde. Daarom helpt Penders Voetzorg mensen met voetproblemen hun bewegingsvrijheid te verbeteren zodat ze zonder klachten plezier ervaren in het leven.

De meest langdurige voetzorg oplossingen is wat we aanbieden. Het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met voetproblemen is wat we realiseren.
We zien het als onze taak om zoveel mogelijk voet gerelateerde beperkingen te verminderen. Voor jong en oud.

De goede resultaten en tevreden cliënten motiveren ons nóg beter te worden en de beste kwaliteit te leveren. Met persoonlijke aandacht en service voorop.
Het echte verschil maken voor onze cliënten, daar zetten wij ons voor in. Elke dag opnieuw. Met passie en plezier. Want zonder dat kom je nergens.

Website Penders Voetzorg >>