Penders Voetzorg

Penders Voetzorg is van oorsprong een familiebedrijf, opgericht in de jaren zeventig. Aanvankelijk begonnen als orthopedisch schoentechnisch bedrijf is Penders na de toevoeging van podotherapie in 1991 uitgegroeid tot totaalleverancier op het gebied van voetzorg.

Met een gedreven team van 115 zorgprofessionals verdeeld over 11 vestigingen zet Penders Voetzorg zich in voor mensen met voetproblemen. Voor elk vraagstuk, voor groot en klein.

Beweeg je vrij

Gezonde bewegingsvrijheid voor iedereen, dat is het streven van Penders Voetzorg. Ons motto: ‘Beweeg je Vrij’ is daarom altijd de rode draad geweest. Penders Voetzorg levert deskundige en klantgerichte oplossingen voor een breed scala aan voetproblemen. Wij doen dat in een multidisciplinair team waar onze cliënten alleen maar profijt van hebben.

Wat maakt Penders Voetzorg speciaal?

Onze medewerkers kenmerken zich door betrokkenheid en liefde voor het vak. Vanaf het eerste moment dat u contact met ons heeft, wilt u begrip. Bij Penders Voetzorg wordt u gehoord. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt. De bevestiging krijgt u wanneer u ons bezoekt. Bij Penders Voetzorg is altijd een passende specialist aanwezig die uw persoonlijke zorgvraag onderkent en behandelt. Kort gezegd: wij organiseren de zorg rondom de cliënt en niet andersom.

Ons team

Onderlinge kennisdeling en aandacht voor training en opleiding is standaard bij Penders Voetzorg. Onze goedopgeleide mensen hebben een schat aan praktische ervaring. Veel van onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd. Denk aan professionele behandeling van voetproblemen bij diabetici, kindervoeten en voeten van sporters.

Kwaliteit hoogste prioriteit

Penders Voetzorg is aangesloten bij de NVOS, Nederlandse Vereniging van Orthopedische Schoentechnici en de NVvP, Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Penders Voetzorg maakt deel uit van de Federatie PAS.

Bezoek de website van Penders Voetzorg >>